OVER ROOS ZORGADMINISTRATIE

Evelien Roos is een ervaren zorgadministrateur die met haar enthousiasme en betrokkenheid uw zorgadministratie in goede banen kan leiden.

 

Opgericht

Evelien Roos: Ik heb ‘Roos Zorgadministratie’ opgericht na een carrière bij Mondriaan en KoraalGroep. In totaal heb ik ruim 10 jaar als zorgadministrateur bij beide instellingen gewerkt. In die tijd heb ik de gehele kanteling van AWBZ naar de ZvW mogen ondersteunen en zo heb ik de introductie van DBC’s vanaf het prille begin meegemaakt. Dit geldt ook voor de invoering van de Basis-GGz en Gespecialiseerde GGz in 2014 en de Jeugdwet in 2015. Tijdens al deze veranderingen heb ik veel kennis en een breed netwerk kunnen opbouwen.  In 2016 heb ik besloten mijn blik te richten op kleinere GGz instellingen en vrijgevestigde  praktijken.

 

 

Om meer stabiliteit te kunnen garanderen naar onze klanten is Roos Zorgadministratie in 2019 omgezet naar een VOF bedrijfsvorm met Tjerk van der Wal als partner.

 

Tjerk vervult de functie als zorgadministrateur en tevens verantwoordelijk voor de administratieve zaken van de VOF.

 

 

FOCUS

Kennis van zaken is de basis van goed doortimmerde adviezen en professionele ondersteuning. In de complexe en dynamische sector die de zorg is geldt dit eens te meer: hoe specifieker die kennis, hoe beter het advies en de ondersteuning.

Daarom richten wij ons op administratieve en financiële processen en systemen binnen de GGz die worden gefinancierd via de Zorgverzekeringswet en de Jeugdwet. Deze focus stelt ons in staat ontwikkelingen nauwgezet te volgen, naar waarde te schatten en proactief mee te nemen in onze werkzaamheden.

DOEL EN COMPETENTIES

Ons primaire doel is GGz instellingen / vrijgevestigde praktijken de ‘zorg’ op het gebied van administratieve zaken (van aanmelding tot betaling) uit handen te nemen.

 

Roos Zorgadministratie biedt – naast diepgaande kennis van Wet en Regelgeving - een pragmatische aanpak, flexibiliteit, kennisdeling en –overdracht, integriteit, teamspirit, enthousiasme en een tomeloze energie.

CONTACT

 

 

 

Cronenburg 1

4288 JG Uitwijk

 

 

0184 - 421 163

06 - 456 10 670

UW ZORG ONZE ADMINISTRATIE

 

 

 

Het is cruciaal dat de Zorgadministratie van een GGz-instelling / vrijgevestigde praktijk snel en adequaat kan inspelen op veranderende Wet- en Regelgeving en de eisen van zorgverzekeraars, gemeenten.